Trajnim Archives » Page 15 of 18 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Bizneset e vogla shqiptare trajnohen nga USAID dhe ambasada suedeze në agroturizëm

Trajnime

Trajnim: Result Based Project Management

Marketing

Ndërtoni markën tuaj me këto kurse

Trajnime

Trajnim në “Designing and Implementing Customers Loyalty Programs”

Trajnime

Trajnim: “Kodi i punës – ndryshimet e fundit”

Trajnime

Trajnim: “Strategji Marketingu dhe Strategji Dixhitale”

Trajnime

Trajnimi “GameZone” për zhvillimin e lojërave mobile

Lajme

Forcohet miqësia shekullore mes Austrisë dhe Shqipërisë, tashmë edhe në planin ekonomik dhe atë social

Lajme

Pse shqiptarët po “braktisin” gjuhën angleze dhe italiane?

Trajnime

Nisin regjistrimet për trajnimin “Summer Bootcamp” në fushën e programimit dhe shkencave kompjuterike