"Doing business through social media; Top 30+ business ideas" » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 07/01/2019

“Doing business through social media; Top 30+ business ideas”

Share
nga Anerola Torollari
Jan 07, 2019
Studied at Faculty of Science, Content Editor Biznesi at Business Magazine
lexo me teper >

“DOING BUSINESS THROUGH SOCIAL MEDIA; TOP 30+ BUSINESS IDEAS” (Të bësh biznes nëpërmjet medias sociale)

🗂 Është një trajnim 1 ditor, i cili ka për qëllim njohjen me median sociale, fuqinë dhe mundësitë që ajo ofron për të bërë biznes në ditët e sotme.
🗂 Ky trajnim i dedikohet më së shumti studentëve, të cilët gjatë periudhës së studimeve e kanë të vështirë të ndjekin një punë full-time.

Qëllimi është që t’ju ofrohet studentëve disa alternativa për të krijuar një biznes online me kosto minimale.

🗂 Nëpërmjet këtij trajnimi ne synohet që:
– të informohen pjesëmarrësit mbi rolin e medias sociale në ditët e sotme,
– të informohen pjesëmarrësit me mundësitë që ofron media sociale;
– të njihen me disa ide biznesi bashkëkohore, që mund t’i zhvillojnë nëpërmjet mediave sociale;
– të nxiten pjesëmarrësit drejt sipërmarrjes;
– të orientohen pjesëmarrësit me hapat që duhen ndjekur dhe proceset e krijimit të një biznesi;
– të nxiten për t’i kushtuar rëndësi network-ut, etj.

📆 Data: Trajnimi do të mbahet ditën e Dielë datë 13 Janar 2019 nga 🕑 09:30-15:00

🏣 Vendodhja:  Kolegji Universitar i Biznesit
Adresa: Pranë sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, Laprakë, Tiranë.

👥 Target grupi: Preferohen studentë, mosha e përshtatshme për trajnimin 18-35 vjeç.
Pjesëmarrja e limituar, jo më shumë se 30 vetë.

💵 Pagesa:
Tarifa e pjesëmarrjes në trajnim/workshop është 1500 lekë (të reja) për studentët dhe 2000 lekë (të reja) për personat e punësuar. Në këtë kosto përfshihen materialet e nevojshme për trajnim, coffee break, certifikatë, etj.

Mënyra e pagesës: Pjesëmarrësit që marrin pjesë për herë të parë duhet ta bëjnë nëpërmjet Raiffaisen Bank nr. llogarisë 0030070058.

Ndërsa të tjerët mund ta bëjnë gjatë javës tek Ledio Shyti ose gjatë ditës së trajnimit.

Afati i pranimit të aplikimeve📆
Aplikimi bëhet nëpërmjet linkut: https://goo.gl/forms/Ut2BCfhQDsYGp9k32
Brenda datës 10 Janar 2018 ju do të njoftoheni me email nëse jeni përzgjedhur për të marrë pjesë në trajnim.

🎬 Trajnimi zhvillohet nga Youth Innovation Center në bashkëpunim me Trendy Boss – Social Media Agency dhe mbështetjen e Kolegji Universitar i BiznesitBusiness Mag AlbaniaFit Express Tirana, etj.

🗣Trajner:
MSc. Ledio Shyti – Pedagog, Trajner, Freelancer dhe Social Media Manager

Për çdo pyetje apo paqartësi mos hezitoni të kontaktoni në 0695383321 (whatsapp) ose email [email protected]