Media Sociale Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

11 gabime që bëni me menaxhimin e kohës suaj

Strategy

Truke psikologjike për ata që nuk kanë besim tek vetja e tyre

Lajme

Facebook raporton se problemet me platformën tashmë janë zgjidhur

Business Pulse

7 Efektet negative të mediave sociale mbi njerëzit dhe përdoruesit

Marketing

Çfarë duhet të dimë për përdorimin e emocioneve në marketing?

Media&PR

Julius Dein, një nga magjistarët më të njohur në botë me mbi 20 milionë ndjekës online, është folësi më i ri në Spark.me 2019

Strategy

5 mënyra për të krijuar një e-book që audienca juaj do ta pëlqejë

Business Pulse

Të rinjtë shqiptarë drejt Instagram e YouTube. Ku është Facebook?

Lajme

Mbretëria e Bashkuar propozon ndalimin e përdorimit të butonit ‘Like’ në Facebook dhe Instagram për të miturit

Business Pulse

Rreziku i të qenit instagram influencer

Evente

Rikthehet TË RINJTË FLASIN!

Korrik 31, 2019
2 PM – 5 PM