pjesemarrje Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Trajnime

Trajnim: “Shërbimi ndaj Klientit”

Business Pulse

Global Woman Club dhe Konferenca e Biznesit Global Woman vijnë në Tiranë në datat 2-3 Shtator

Thirrje per Aplikime

Konferenca e biznesit Global Woman vjen sërish në Tiranë

Thirrje per Aplikime

Konferenca ndërkombëtare shkencore në Tiranë, mundësi për studentët dhe studiuesit e rinj

Trajnime

Trajnim: “Inteligjenca Emocionale si faktor Suksesi”

Trajnime

duapune.com sjell serinë e trajnimeve të burimeve njerëzore të aplikuara

Trajnime

“Doing business through social media; Top 30+ business ideas”

Trajnime

Trajnim: Inteligjenca Emocionale & Suksesi

Slideshow

Creativity Zone by Stela – aty ku çdo gjë kthehet në art

Sipërmarrje

Po sikur të punoni vetëm 4 ditë në javë? Ja çfarë thotë kjo kompani nga Zelanda e Re