8 arsyet pse duhet të merrni pjesë në konventën e II-të për menaxherët e shitjes
Përditësuar së fundmi: 14/10/2019

8 arsyet pse duhet të merrni pjesë në konventën e II-të për menaxherët e shitjes

Share
nga Ornela Trupja
Tet 14, 2019

Ngjarja më e veçantë e biznesit për këtë vit me temë: “SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT” do të mbahet më 1 Nentor në Prishtine në Hotel Venus.

Kjo konventë intensive, e avancuar dhe praktike, do të japë përgjigjet në disa nga sfidat më të mëdha në biznes dhe punë, me të cilat përballet çdo menaxher modern dhe shitës profesionist. Kjo konventë është një mundësi që nuk duhet humbur dhe si e tillë organizohet vetëm një herë në vit në vendin tonë. Investoni në avancimin tuaj profesional, duke u bërë pjesë e Konventës së II-rë të shitjes. Përfitoni nga përvoja e 12 ekspertëve të huaj dhe atyre vendor.

Pagesa për pjesëmarrje është 70% më pak se pagesa për të njëjtën konventë kudo në botë. Pra përfitoni nga oferta e limituar prej 99 euro dhe rezervoni vendin deri më datën 15 tetor. (Për kompani me më shumë anëtare, ka oferta të veçanta)

Lexo: Denis Gafuri organizon konventën “Suksesi është qëllimi yt”

Ajo çfarë ju do të mësoni në konventën e 2-të për menaxherët e shitjes:

  • Menaxhimi i kohës dhe X eksperienca (ne Miami, Florida).
  • Teknikat e nxitjes së shitjes.
  • Histori suksesi duke përdorur Strategji të Marketingut dhe ruajtja e shëndetit tonë si bazë për suksesin.
  • Menaxhimi i shitjeve.
  • Domethënia e “SUKSESI ESHTE QELLIMI YT”
  • Investimi në vetëpërmirësim në suksesin personal dhe të ekipit si dhe strategjia e marketingut
  • Shitjet empatike: Zhvillimi dhe kultivimi i empatisë për klientin tuaj
  • Shitja në kohën dixhitale

APLIKONI TANI
Email: [email protected] dhe kontaktoni përmes tel: +383 45 510 005.