menaxherë Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

8 arsyet pse duhet të merrni pjesë në konventën e II-të për menaxherët e shitjes

Zhvillim personal

3 Gabimet tipike të menaxherëve të rinj (dhe si t’i shmangni ato)

Trajnime

Trajnim: “Të drejtosh dhe menaxhosh suksesshëm një biznes”

Business Pulse

Mos punësoni njerëzit më të kualifikuar, punësoni njerëzit më të çmendur

Marketing

Mësoni si të bëni shitje të zgjuara

Strategy

Si të krijojmë ekipe efektive?

Strategy

Nëse nuk të pëlqen aty ku je, ndoshta është koha për t’u larguar!

Lajme

Më shumë se 850 maturantë nga e gjithë Shqipëria janë regjistruar në konkurset që organizohen nga Kolegji Universitar “TBU”

Trajnime

Trajnim: “Fit For Future/Program Komunikimi” – Zhvillimi personal, motivimi dhe puna në skuadër

Strategy

Pse është lëvizje e zgjuar të investosh në kompani që drejtohen nga femrat?