Trajnim Archives » Page 17 of 18 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Sipërmarrje

Sipërmarrësja 13 vjeçare po ndryshon fytyrën e biznesit në Detroit

Teknologji

Cili është sekreti i suksesit në Silicon Valley?

Intervista

Joseni Wooden Art, një nga idetë fituese të “The steps for creating a sucessful business”

Lajme

Ja cilat janë kompanitë që kanë përfituar fonde për kreativitetin dhe konkurrueshmërinë

Strategy

Çfarë duhet të bëni kur biznesi juaj i vogël duhet të rrisë fuqinë punëtore?

Lajme

Femrat përballen me vështirësi për punësim dhe për të hapur biznese

Trajnime

Kurs 10-javor: SHITJA ME PAKICË – Si të kthejmë Vizitorët në Blerës

Strategy

5 shenja që ti je më i zgjuar se pjesa tjetër

Strategy

18 këshilla efikase për angazhimin e punëdhënësve

EU Corner

2016 Warc Prize, Vodafone Turkey fituese në kategorinë e Inovacionit të Vitit