Rikthehet në datat 2-3 Nëntor, “Rruga drejt suksesit” nga Vasil Naçi


Vjen në datat 2 dhe 3 Nëntor event-trajnimi më mbresëlënës i vitit nga Vasil Naçi, “Rruga drejt suksesit”.

Vasili do të ndajë me pjesëmarrësit eksperiencën, përvojat dhe mësimet e 27 viteve biznes, si themelues dhe CEO i Agna Group. Gjithashtu ai do të sjellë edhe njohuritë më të përditësuara që ka marrë nga trajnerët me famë botërore si Tony Robbins, Les Brown, Brian Tracy, Jack Canfield, etj.

Lexoni: Vasil Naçi, mentori që mblodhi dhe frymëzoi 2000 njerëz me “Rruga drejt Suksesit”

Investo disa orë nga koha jote për të përfituar nga eventi më unik që zhvillohet në rajon në fushën e suksesit dhe zhvillimit personal.

Pasioni, energjia, vlera dhe frymëzimi që do të përjetosh gjatë atyre orëve, ka për të qenë mbreslënës dhe frymëzues për ditë të tëra në vijim.

Çfarë është “Rruga drejt suksesit”?

“Rruga drejt suksesit” është një program i përvitshëm trajnimi edicioni i parë i të cilës u zhvillua në vitin 2016, si pjesë e përgjegjësisë sociale dhe kontributit për komunitetin të Agna Group dhe institucionit të saj të brendshëm edukues Agna Leadership Academy.

I ideuar si event trajnimi përjetues, ky program u krijua pas kërkesave të shumta nga individë dhe pjesëtarë të komuniteteve pranë biznesit dhe sipërmarrjeve lokale, për të përfituar nga njohuritë, modelet dhe praktikat e suksesshme të krijuara dhe trajtuara gjatë aktivitetit të Agna Leadership Academy.

Kjo e fundit, në bashkëpunim me agjensi të ndryshme të specializuara në zhvillim eventesh masive krijuan këtë traditë të përvitshme, në të cilën kanë marrë pjesë më shumë se 4500 pjesëmarrës.

Edhe pse ndjekin rrugë të ndryshme, të gjithë e duan suksesin. Sipërmarrësit kërkojnë mënyra të reja për të rritur biznesin. Punonjësit kërkojnë të rrisin të ardhurat ndërkohë që konkurrenca shtohet. Studentët kristalizojnë ëndrrat për jetën, ndërsa ndjekin mundësitë e punësimit që të paguajnë shkollimin. Prindërit e rinj kërkojnë balancën mes përkujdesjes për fëmijët dhe dëshirës për progres në karrierë.

Lexoni: Rikthehet “Rruga drejt Suksesit”

Në këtë kontekst, suksesi asnjëherë nuk është i rastësishëm apo i lehtë. Rritja e njohurive dhe zbatimi rigoroz i tyre, do të sjellë ndryshime të mëdha në arritje dhe të ardhura. E kështu, suksesi në jetën personale dhe në biznes arrihet nëse kultivon bindjet progresive, motivimin e vazhdueshëm, harmoninë me veten, familjen dhe organizatën, si dhe siguron mjetet e sistemet e duhura për progres të vazhdueshëm.

Tashmë ju mund të blini biletën për të ndjekur “Rruga drejt suksesit” me 50% ulje. Klikoni këtu për të mësuar më shumë dhe për të zgjedhur llojin e biletës që dëshironi të blini.

Must watch
Business Mag Nr. #22 - Dhjetor 2019

Kemi ndjekur me vëmendje zhvillimet në ekonomi, e në veçanti ata që ne i quajmë gjeneratorët e kësaj ekonomie, sipërmarrësit privatë. Padyshim që sfidat janë të mëdha. Tregje të pa konsoliduara, konkurrencë e pandershme në shumë sektorë, pak mundësi për financim dhe investime në projekte të reja, Por ne kemi vërejtur gjithashtu një dinamikë e dëshirë të madhe për të ecur përpara.

Në Numrin 22 të Revistës së Businessmag, ju do të gjeni sipërmarrës të dhjetëvjeçarit të fundit, të cilët po shënojnë historinë e tyre të suksesit pa u ndier. Aktivë, energjikë, vizionarë dhe shumë të thjeshtë, ata mund të jenë një model shumë i mirë për t’u ndjekur. I tillë është Urani. Pasioni për perfeksionizëm e siguri nuk ia ul ritmin marramendës të ngritjes dhe zhvillimit të një biznesi. Ai sot ka ngritur një rrjet biznesesh të tija dhe administron edhe sipërmarrje të tjera.

Në brendësi të revistës do të gjeni edhe sipërmarrës të tjerë, nga Shqipëria dhe Kosova.

Ky numër u është dedikuar personazheve të suksesshshëm dhe zhvillimit të aftësive në shërbim të tregut. Ndaj i kemi dedkuar një paketë speciale artikujsh kapitalit njerëzor, rëndësisë së tij, sfidave dhe projekteve të vitit të arshshëm, të prezantuara në Shkollën Verore organizuar nga projekti zviceran “Aftësi për Punë”.

Mes personazheve ju sjellim Brizida Delvina, administratore e një hoteli në Tiranë, Ajo ka zhvilluar një karrierë ideale në fushën e hoteleri-turizmit. Edhe pse Brizida pëlqen të rrijë larg vëmendjes, ajo është një model frymëzues dhe një mentore e mundshme, tashmë edhe për ju që do …

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale