eksperiencen Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Marketing

10 mësime për shitjen nga Denis Gafuri, pas konferencës më e madhe për shitjet në botë – 10X GROWTH

Business Pulse

Rikthehet në datat 2-3 Nëntor, “Rruga drejt suksesit” nga Vasil Naçi

Intervista

Ferma Amalthia, MIKJA QË U RRIT sa hap e mbyll sytë!

Lajme

Partneri i EasyPay, Ria fiton çmimin ”Shërbimi ndaj klientit më i mirë” 2017 Awards

Teknologji

Jack Ma: “Përse njerëzit janë një hap përpara makinerive dhe robotëve?”

Slideshow

Post Startup Grind, Kadri Morina: “Në jetë nuk duhet të jetë ëndërr paraja, duhet të jetë ëndërr puna.”

Slideshow

Post Startup Grind me Mirela Sula: “Nëse ka një mënyrë për të fuqizuar një grua, jepi një mikrofon.”

Slideshow

Post Startup Grind, Agron Shehaj: “Duhet të përqëndrohesh më shumë tek njerëzit dhe jo tek idea.”

Lajme

“Toka e shqiponjave do t’ju lejë pa frymë” – artikulli në prestigjozen “On the top of the world”

Shkence

Dubai është duke ndërtuar gradaçelin e parë që rrotullohet

Evente

Zgjidhje, Vetëm me një klik!

Dhjetor 11, 2019
6 PM – 8 PM

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00