Rruga drejt Suksesit Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Trajnime

Rruga drejt suksesit: Nga Ideja tek Produkti

Strategy

Këshilla nga shqiptarë të suksesshëm

Business Pulse

Top 8 intervistat më të lexuara të zhvilluara nga BusinessMag për vitin 2018

Sipërmarrës të suksesshëm

Punë, disiplinë e këmbëngulje. Këshillat e sipërmarrësit Vasil Naçi për sukses  

Business Pulse

Rikthehet në datat 2-3 Nëntor, “Rruga drejt suksesit” nga Vasil Naçi

Media&PR

Vasil Naçi, mentori që mblodhi dhe frymëzoi 2000 njerëz me “Rruga drejt Suksesit”