Rruga drejt suksesit: Nga Ideja tek Produkti
Përditësuar së fundmi: 25/01/2019

Rruga drejt suksesit: Nga Ideja tek Produkti

Share
nga Neada Muçaj
Jan 25, 2019

A jeni një sipërmarrës aktiv apo doni të bëheni pjesë e komunitetit të startup-eve me potencial të madh?

Dëshironi të mësoni nga ekspertë që kanë perfeksionuar dizajnin e produktit, planin e marketingut, planin e reklamimit apo kanë lançuar me sukses produktet e tyre të reja?

Po sikur të ndërveproni me investitorë, të cilët kanë themeluar kompani në të gjithë Europën?

Po nëse kjo është e kombinuar me një udhëtim të bukur në qytetin historik dhe me diell të Athinës, Greqi?

Alumni Greece po drejton një event që do të ofrojë të gjithë faktorët e rëndësishëm që ndihmojnë sipërmarrësit e rinj nga konceptimi i idesë në lançimin e produktit të tyre të titulluar “Rruga drejt Suksesit: Nga idea në produkt”.

 

Çfarë përfshihet në trajnim?
– 2 netë në Hotelin Wyndham Grand 5* (mëngjesi i përfshirë)
– 2 darka
– Transporti nga/në Aeroportin Ndërkombëtar të Athinës
– Tarifa e pjesëmarrjes

Taksa e qëndrimit 4€ e përfshirë.

Për më shumë informacion kontaktoni në adresën e email: [email protected]