8-10 nëntor, nis "RRUGA DREJT SUKSESIT" » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 21/10/2019

8-10 nëntor, nis “RRUGA DREJT SUKSESIT”

Share
nga Admin
Tet 21, 2019
Business Magazine Albania constitutes an online periodical publication of business related articles. It is the first of
lexo me teper >Doza e motivimit dhe mundësisë për rritje është shtuar. Vasil Naçi, vjen këtë vit me Eventin-Trajnim 3 ditor, dedikuar rritjes dhe zhvillimit personal.

Një kombinim unik i përvojës dhe njohurive të Vasil Naçit, me praktikat dhe mësimet më të mira nga trajnues me famë botërore.

Për tre ditë 8-10 Nëntor, eventi mund të frekuentohet nga ju që:

 • Doni të arrini më shumë?
 • Të zhvilloni potencialin tuaj?
 • Të rrisni biznesin?
 • Të ndërtoni kulturën e duhur për sukses?
 • Të fuqizoni skuadrën tuaj?
 • Të bëheni lider i vetes?

Përmes pjesëmarrjes në këtë event ju mund të:

 • Zbuloni çfarë i kontrollon mendimet, ndjenjat dhe emocionet tuaja.
 • Zbuloni nëse besimet tuaja ju shtyjnë përpara.
 • Mësoni mbi rëndësinë e të ushqyerit për një jetë të shëndetshme.
 • Mësoni mbi ndikimin e meditimit në cilësinë e jetës.
 • Zbuloni faktorët që ndikojnë te energjia, gjallëria dhe shëndeti juaj.

Nëse besoni se gjithçka nis brenda jush, ju mund të përfitoni nga një formulë e garantuar suksesi.
Merrni VENDIMIN për VEPRIM dhe Bëjeni jetën tuaj kryeveprën që meriton të jetë.
Programojeni veten drejt një suksesi edhe më të madh.

Ti mund t’i bashkohesh “RRUGA DREJT SUKSESIT”, duke prenotuar biletën Këtu.

“Rruga drejt suksesit” është një program i përvitshëm trajnimi me më shumë se 6,500 pjesëmarrës që prej vitit 2016, i organizuar si pjesë e përgjegjësisë sociale dhe kontributit për komunitetin.

Ideuar si event-trajnim përjetues, ky program u krijua pas kërkesave të shumta nga individë dhe pjesëtarë të komuniteteve pranë biznesit dhe sipërmarrjeve lokale, për të përfituar nga njohuritë, modelet dhe praktikat e suksesshme të krijuara dhe trajtuara gjatë aktivitetit të Agna Leadership Academy.

Suksesi nuk është i rastësishëm. Rritja e njohurive dhe zbatimi rigoroz i tyre, do të sjellë ndryshime të mëdha në cilësinë e jetës dhe në arritjen e objektivave. Ndaj suksesi në jetën personale dhe në biznes arrihet nëse kultivojmë bindjet progresive, motivimin e vazhdueshëm, harmoninë me veten, familjen dhe organizatën, si dhe sigurojmë mjetet e sistemet e duhura për progres të vazhdueshëm.

“Rruga drejt suksesit” është një program unik, i cili mundëson rritjen e kontrollit mbi fushat më të rëndësishme të jetës, që nga shëndeti, emocionet, marrëdhëniet, karriera, financat, e deri tek manaxhimi i kohës. “Rruga drejt suksesit” përmbledh në 3 ditë, dhjetëra vite përvojë, mësime, suksese dhe praktikat më të mira botërore.

“Rruga drejt suksesit” ka potencialin të  transformojë rrënjësisht përvojën e çdo dite të jetës suaj. “Rruga drejt suksesit” do t’ju nxisë që të kërkoni më shumë nga jeta, duke u orientuar drejt zhvillimit personal e profesional, duke kuptuar se “magjia” ndodh vetëm nëse çlirohemi nga “vargonjtë” e bindjeve penguese, fillojmë të veprojmë dhe jetojmë sipas potencialit të vërtetë.

Në event trajnimin “Rruga drejt suksesit” ju do të njiheni me disa nga arsyet pse mendoni, ndjeni dhe silleni ashtu siç bëni tani. Ky program synon të ndihmojë këdo që dëshiron më shumë nga jeta. Jo gjithmonë e ke në dorë atë që të ndodh në jetë. Gjithsesi je ti ai që kontrollon totalisht sa ndikim do t’i lejosh realitetit të ketë në jetën tënde, tani apo edhe në të ardhmen.

Nëse dikush investon vazhdimisht tek vetja, qartëson ëndrrat e tij, ka dëshirë, ka arsye të forta, vetëbesim dhe përkushtohet ta jetojë jetën ashtu siç e imagjinon, herët ose vonë do t’ia dalë ta arrijë suksesin. E gjitha nis brenda vetes tonë.