pjesemarres Archives » Page 3 of 4 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Thirrje per Aplikime

Thirrje për gazetarë: “Youth Global Forum 2017” në Dubai (Plotësisht i financuar)

Startup

Startup Grind Tirana, vendi i takimit të sipërmarrësve të ardhshëm

Business Pulse

Testi që do t’ju tregojë se sa të mençur jeni

Teknologji

Telefoni ju bën “budallenj”, kështu thotë ky studim i ri

Startup

Organizohet Konkursi Kombëtar “Startup Albania 2017” për mbështetjen e sipërmarrësve të rinj

Slideshow

Post Startup Grind, Kadri Morina: “Në jetë nuk duhet të jetë ëndërr paraja, duhet të jetë ëndërr puna.”

Lajme

Pse shqiptarët po “braktisin” gjuhën angleze dhe italiane?

Slideshow

Post Startup Grind, Agron Shehaj: “Duhet të përqëndrohesh më shumë tek njerëzit dhe jo tek idea.”

Strategy

Pse kur thoni shaka në punë ju bën të dukeni më i sigurtë?

Trajnime

Trajnim “Shitja dhe Menaxhimi i tyre”