pjesemarres Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Konferenca AllWeb në përgatitjet e fundit. Cilat janë risitë

Business Pulse

Techstars Startup Weekend Women Tirana, mundësia për të shndërruar idenë tënde në një biznes!

Marketing

10 mësime për shitjen nga Denis Gafuri, pas konferencës më e madhe për shitjet në botë – 10X GROWTH

Business Pulse

Martin Giese jep arsyet pse duhet të merrni pjesë në seminarin “Negociatat dhe Shitjet B2B”

Trajnime

Trajnim i organizuar për PR/ Aftësitë e Komunikimit

Trajnime

Trajnim: “Si të kemi sukses në intervistat e punës?”

Media&PR

AllWeb 2018 – Prezantohen 3 folësit e parë!

Intervista

Spark.me 2018 – Intervistë me Slavica Biljarska (Bashkë-themeluese e AllWeb Mk dhe AllWeb Albania)

Intervista

Spark.me 2018 – Intervistë me Jon Burkhart (Folës në konferencën spark.me)

Intervista

Spark.me 2018 – Intervistë me Dave Birss (Folës në konferencën spark.me)