pjesemarres Archives » Page 4 of 4 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
EU Corner

Vladimir Vuliç, drejtor programi i Spark.me

Slideshow

10 kompanitë më me reputacion në botë në vitin 2016

Marketing

Tony Conrad, sipërmarrës dhe investitor nga San Francisco konfirmohet në Spark.me

Sipërmarrje

Shpallen fituesit në finalen e Mbrëmjes Gala të ICT Awards IV -2016

Strategy

Pse nuk do t’ju bëjë gjumi të ndjeni më shumë vetëbesim pas një vendimi?

Lajme

Ministria e Financave shpall lojën e kuponit tatimor, ja çmimet për secilën kategori

revista

Si të drejtojmë Focus Groups *: Ja shembulli i kompanisë ‘Seagate’