pjesemarres Archives » Page 2 of 4 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Intervista

Spark.me 2018 – Intervistë me Denise Lee Yohn (Folëse kryesore në konferencën spark.me)

Intervista

Spark.me 2018 – Intervistë me Mark Schaefer (Folës kryesor i konferencës spark.me)

Intervista

Spark.me 2018 – Intervistë me Vladimir Vulic (Drejtues i konferencës spark.me)

Strategy

Zakonet që ju bëjnë të urreheni në vendin e punës

Thirrje per Aplikime

Bëhuni pjesë e trajnimit “Social Entrepreneurship Training 2” që zhvillohet në Bullgari

Trajnime

Trajnim: “Buxhetimi me pjesëmarrje”

Trajnime

Trajnim: “Inovacioni dhe Sipërmarrja në Bujqësi – Plani i Biznesit”

Trajnime

Trajnim: “Drejt punësimit të suksesshëm”

Trajnime

Trajnimi: “How to be an active citizen” (Event Bamirësie)

Trajnime

Trajnim: Menaxhimi i Shitjeve