Spark.me 2018 – Intervistë me Dave Birss (Folës në konferencën spark.me)
Përditësuar së fundmi: 17/08/2018

Spark.me 2018 – Intervistë me Dave Birss (Folës në konferencën spark.me)

Share
nga Fiorela Jaupi
Gus 17, 2018
Studied at Faculty of Economy, Master of Science in Marketing. Content Editor at Business Magazine Albania
lexo me teper >

Në datat 26 dhe 27 Maj u organizua spark.me, një nga konferencat më të rëndësishme të biznesit / internetit në Europën Juglindore në qytetin bregdetar të Budvës, Mali i Zi. Konferenca është organizuar çdo vit që nga viti 2013, nga Domain.ME, një kompani private që është në ngarkim të domain-it kombëtar të internetit të Malit të Zi.

Nën sloganin “Use your Spark, illuminate the world”, konferenca dy ditore mblodhi në Budva mbi 500 pjesëmarrës dhe 13 folës nga e gjithë bota.

Dave Birss ka një mision të veçantë: të eleminojë të gjithë “fjalët e kota” që qarkullojnë rreth fushës së krijimtarisë. Ai na mësoi se të gjithë jemi kreativ, por duhet të punojmë si një ekip për të bërë gjëra të mëdha.

Për të ndjekur intervistën ekskluzive me Dave Birss ndiqni videon më poshtë:

 /BusinessMag.al

Subscribe në kanalin tonë në YouTube


Evente