Europën Juglindore Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Intervista

Spark.me 2018 – Intervistë me Slavica Biljarska (Bashkë-themeluese e AllWeb Mk dhe AllWeb Albania)

Intervista

Spark.me 2018 – Intervistë me Jon Burkhart (Folës në konferencën spark.me)

Intervista

Spark.me 2018 – Intervistë me Dave Birss (Folës në konferencën spark.me)

Intervista

Spark.me 2018 – Intervistë me Denise Lee Yohn (Folëse kryesore në konferencën spark.me)

Intervista

Spark.me 2018 – Intervistë me Mark Schaefer (Folës kryesor i konferencës spark.me)

Intervista

Spark.me 2018 – Intervistë me Vladimir Vulic (Drejtues i konferencës spark.me)

Media&PR

Spark.me prezanton folësit e radhës: Jon Burkhart, Dave Birss dhe Matt Desmier

Media&PR

Aza Raskin, “Mjeshtëri i Dizajnit” dhe sipërmarrësi serial, është folësi i ri i Spark.me 2017

EU Corner

Jon Burkhart, strateg për përmbajtjen dhe copywriter është folësi i 4-t i Spark.me 2017

Marketing

Rory Sutherland, zëvendës presidenti i Ogilvy & Mather UK është folësi kryesor i Spark.me 2017