Spark.me 2018 – Intervistë me Slavica Biljarska (Bashkë-themeluese e AllWeb Mk dhe AllWeb Albania)
Përditësuar së fundmi: 21/08/2018

Spark.me 2018 – Intervistë me Slavica Biljarska (Bashkë-themeluese e AllWeb Mk dhe AllWeb Albania)

Share
nga Fiorela Jaupi
Gus 21, 2018
Studied at Faculty of Economy, Master of Science in Marketing. Content Editor at Business Magazine Albania
lexo me teper >

Në datat 26 dhe 27 Maj u organizua spark.me, një nga konferencat më të rëndësishme të biznesit / internetit në Europën Juglindore në qytetin bregdetar të Budvës, Mali i Zi. Konferenca është organizuar çdo vit që nga viti 2013, nga Domain.ME, një kompani private që është në ngarkim të domain-it kombëtar të internetit të Malit të Zi.

Nën sloganin “Use your Spark, illuminate the world”, konferenca dy ditore mblodhi në Budva mbi 500 pjesëmarrës dhe 13 folës nga e gjithë bota.

Slavica Biljarska është bashkë-themeluese e AllWeb Mk, konferencës së marketingut dixhital, organizuar në Shkup që nga viti 2012 dhe AllWeb Albania, organizuar në Tiranë, që nga viti 2016.

Për të ndjekur intervistën ekskluzive me Slavica Biljarska ndiqni videon më poshtë:

 /BusinessMag.al