Spark.me 2018 – Intervistë me Denise Lee Yohn (Folëse kryesore në konferencën spark.me)
Përditësuar së fundmi: 17/08/2018

Spark.me 2018 – Intervistë me Denise Lee Yohn (Folëse kryesore në konferencën spark.me)

Share
nga Fiorela Jaupi
Gus 17, 2018
Studied at Faculty of Economy, Master of Science in Marketing. Content Editor at Business Magazine Albania
lexo me teper >

Në datat 26 dhe 27 Maj u organizua spark.me, një nga konferencat më të rëndësishme të biznesit / internetit në Europën Juglindore në qytetin bregdetar të Budvës, Mali i Zi. Konferenca është organizuar çdo vit që nga viti 2013, nga Domain.ME, një kompani private që është në ngarkim të domain-it kombëtar të internetit të Malit të Zi.

Nën sloganin “Use your Spark, illuminate the world”, konferenca dy ditore mblodhi në Budva mbi 500 pjesëmarrës dhe 13 folës nga e gjithë bota.

Denise Lee Yohn na tregoi se si markat e mëdha krijojnë lidhje me konsumatorët e tyre dhe se si i ndërtojnë programet e besnikërisë.

“Suksesi i një kompanie nuk varet nga shitja e një produkti, por ndarja e eksperiencës së produktit. Markat e mëdha nuk ndjekin trendet, ato ndjekin konsumatorët e tyre.”

Për të ndjekur intervistën ekskluzive me Denise Lee Yohn ndiqni videon më poshtë:

/Businessmag.al