Spark.me 2018 – Intervistë me Jon Burkhart (Folës në konferencën spark.me)
Përditësuar së fundmi: 20/08/2018

Spark.me 2018 – Intervistë me Jon Burkhart (Folës në konferencën spark.me)

Share
nga Fiorela Jaupi
Gus 20, 2018
Studied at Faculty of Economy, Master of Science in Marketing. Content Editor at Business Magazine Albania
lexo me teper >

Në datat 26 dhe 27 Maj u organizua spark.me, një nga konferencat më të rëndësishme të biznesit / internetit në Europën Juglindore në qytetin bregdetar të Budvës, Mali i Zi. Konferenca është organizuar çdo vit që nga viti 2013, nga Domain.ME, një kompani private që është në ngarkim të domain-it kombëtar të internetit të Malit të Zi.

Nën sloganin “Use your Spark, illuminate the world”, konferenca dy ditore mblodhi në Budva mbi 500 pjesëmarrës dhe 13 folës nga e gjithë bota.

Jon Burkhart është një folës i vlerësuar me disa çmime, strateg i përmbajtjes dhe bashkautor i librit “Newsjacking: The Urgent Genius of Real-time Advertising”. Ai na mësoi dhe sygjeroi ta përdorim kuriozitetin në çdo gjë që ne bëjmë, jo vetëm gjatë punës por edhe në jetën tonë të përditshme.

“Çdo ditë ne kemi shpërqëndrime të shumta dhe është gjithmonë e më e vështirë që të fokusohemi në gjërat që bëjmë. Ne duhet të pyesim dhe të jemi kuriozë për çdo gjë, si fëmijët e vegjël.”

Për të ndjekur intervistën ekskluzive me Jon Burkhart ndiqni videon më poshtë:

 /BusinessMag.al