biznesit Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Media&PR

AllWeb 2018 – Prezantohen 3 folësit e parë!

Intervista

Spark.me 2018 – Intervistë me Slavica Biljarska (Bashkë-themeluese e AllWeb Mk dhe AllWeb Albania)

Intervista

Spark.me 2018 – Intervistë me Jon Burkhart (Folës në konferencën spark.me)

Intervista

Spark.me 2018 – Intervistë me Dave Birss (Folës në konferencën spark.me)

Intervista

Spark.me 2018 – Intervistë me Denise Lee Yohn (Folëse kryesore në konferencën spark.me)

Intervista

Spark.me 2018 – Intervistë me Mark Schaefer (Folës kryesor i konferencës spark.me)

Intervista

Spark.me 2018 – Intervistë me Vladimir Vulic (Drejtues i konferencës spark.me)

Media&PR

Xenia Tchoumi, folësja më fantastike në konferencën Spark.me

Media&PR

Spark.me prezanton folësit e radhës: Jon Burkhart, Dave Birss dhe Matt Desmier

Intervista

Fituesja e “The Steps for creating a successful business”, Megina Laçka: “Biokozmetika është e ardhmja”

Evente

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00