Spark.me Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Marketing

Ku po shkon bota e marketingut dhe internetit?! – Mesazhet e konferencës Spark.me 2019

Business Pulse

Marketeri i Microsoft, Jason Miller është folësi i fundit i Spark.me 2019

Media&PR

Julius Dein, një nga magjistarët më të njohur në botë me mbi 20 milionë ndjekës online, është folësi më i ri në Spark.me 2019

Business Pulse

Mësoni më shumë për marketingun dixhital nga Sam Conniff Allende, folës në Spark.me

Lajme

Lars Silberbauer, zëvendëspresident pranë Viacom Digital Studios, është folës në Spark.me

Business Pulse

Brian Fanzo, folës në Spark.Me 2019. Zhvillues i podcasteve në teknologji e biznes, spiker ndërkombëtar

Media&PR

Andrew Keen, autori ndërkombëtar best-seller, është folësi më i ri në Spark.me 2019

Media&PR

Tom Goodwin, kreu për inovacionin në Zenith Media dhe autori i Darvinizmi Dixhital, është folësi i radhës në Spark.me 2019

Business Pulse

Peter Shankman, autori bestseller, eksperti i shërbimit ndaj klientit dhe sipërmarrësi serial është folësi më i ri në Spark.me 2019

Business Pulse

Klientët e saj janë Google, Facebook, Twitter, Yahoo. Cate Murden është folësja e rradhës në Spark.me