Marketeri i Microsoft, Jason Miller është folësi i fundit i Spark.me 2019
Përditësuar së fundmi: 24/05/2019

Marketeri i Microsoft, Jason Miller është folësi i fundit i Spark.me 2019

Share
nga Neada Muçaj
Maj 24, 2019

Jason Miller, Drejtuesi i Marketingut në Microsoft EMEA dhe ish Kreu i Përmbajtjes dhe Marketimit Social për Shitjet dhe Zgjidhjet e Marketingut pranë LinkedIn, është folësi i fundit që do të jetë i pranishëm gjatë konferencës Spark.me.

Jason është i fokusuar në ndërtimin e brandit të Microsoft si dhe kërkimit në marketing dhe inteligjencë artificiale për marketerët. Ai kaloi gjashtë vjet duke krijuar motorin e përmbajtjes dhe kërkesës që do të rriste globalisht LinkedIn Marketing Solutions për t’u bërë shumë shpejt një biznes me vlerë 700 milionë dollarë. Jason është arkitekti pas franchise-it të LinkedIn “Sophisticated Marketer”, fushata më e suksesshme në historinë e Marketing Solutions. Ai rrëmbeu dhe çmimin për fushatën më të mirë të përmbajtjes në Content Marketing Award 2018.

Jason është profesor për strategjinë e marketingut në Universitetin e Kalifornisë, Berkeley, autor bestseller i “Welcome to the Funnel: Proven Tactics to Turn Your Social Media and Content Marketing up to 11” dhe finalist në vitin 2018 për çmimin Marketeri i Vitit për Përmbajtjen.

Kliko këtu për t’u njohur me të gjithë folësit e Spark.me 2019: https://bit.ly/2WZPMSK

Spark.me, një nga konferencat më të kuruara të biznesit/internetit në Europën Juglindore, do të mbahet në datat 25-26 Maj, 2019, në Porto Montenegro Auditorium, në qytetin e Tivarit, zemra e industrisë së turizmit bregdetar të Malit të Zi. Ky është viti i parë që Spark.me do të mbahet në Portin e Malit të Zi, në portin kryesor të lundrimit të Mesdheut dhe të përdorë një nga auditorët më të mëdhenj dhe më të mrekullueshëm të Malit të Zi.

Biletat e Spark.me janë në dispozicion në faqen zyrtare të konferencës www.spark.meÇmimi i plotë i biletës është 300 €.