Lars Silberbauer, zëvendës president pranë Viacom Digital Studios, është folës në Spark.me
Përditësuar së fundmi: 17/05/2019

Lars Silberbauer, zëvendëspresident pranë Viacom Digital Studios, është folës në Spark.me

Share
nga Neada Muçaj
Maj 17, 2019

Lars Silberbauer është zëvendës president i lartë pranë Viacom Digital Studios, një divizion i fokusuar në krijimin dhe shpërndarjen e përmbajtjes dixhitale në brandet globale të Viacom, përfshirë MTV, Nickelodeon dhe Comedy Central.

Lars ka punuar si Drejtor Global i Social Media dhe Video në kompaninë LEGO, ku ndërtoi nga e para startegjinë për mediat sociale dhe video të kompanisë së njohur të inovacionit të lojërave.

Ai ishte përgjegjës për strategjinë globale të LEGO dhe performancën në rrjetet sociale, kërkim dhe ekzekutim, kanalet e YouTube, LEGO TV dhe ekuivalentin kinez. Është e vështirë të imagjinosh se kur Lars filloi, kompania nuk kishte një faqe zyrtare të LEGO, ndërsa në vitin 2015 Adweek e renditi LEGO si kompania numër një në Social Media dhe YouTube në industrinë e lojërave.

Lars njihet si një nga 25 marketerët më inovativë dhe influencues në Europë sipas Holmes Report. Ai ka investuar në komunitetin dixhital si një këshillues për startup-et. Lars është gjithashtu anëtar bordi pranë #iamtheCODE, i cili ndihmon femrat e paprivilegjuara nga Afrika dhe Azia për t’u bërë lider dixhitale.

Biletat e Spark.me janë në dispozicion në faqen zyrtare të konferencës www.spark.meÇmimi i plotë i biletës është 300 €. 

Kliko këtu për t’u njohur me të gjithë folësit e Spark.me: https://bit.ly/2VrVjzT

Spark.me, një nga konferencat më të kuruara të biznesit/internetit në Europën Juglindore, do të mbahet në datat 25-26 Maj, 2019, në Porto Montenegro Auditorium, në qytetin e Tivarit, zemra e industrisë së turizmit bregdetar të Malit të Zi. Ky është viti i parë që Spark.me do të mbahet në Portin e Malit të Zi.Evente

Data & Technology Meetup

Shtator 11, 2019
19:00