Martin Giese jep arsyet pse duhet të merrni pjesë në seminarin “Negociatat dhe Shitjet B2B” » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 11/12/2018

Martin Giese jep arsyet pse duhet të merrni pjesë në seminarin “Negociatat dhe Shitjet B2B”

Share
nga Anerola Torollari
Dhj 11, 2018
Studied at Faculty of Science, Content Editor Biznesi at Business Magazine
lexo me teper >

Martin Giese do të jetë lektori i seminarit “Negociatat dhe Shitjet B2B” që zhvillohet në datë 19 Dhjetor, në ambientet e Hilton Garden Inn Tirana. Në një intervistë për BusinessMag ai jep arsyet pse ju duhet të jeni pjesë e këtij seminari. 

I pyetur nga BusinessMag lidhur me seminarin e tij “Negociatat & Shitjet B2B”, se çfarë idesh do të mësojmë ne si pjesëmarrës dhe si këto ide do të na ndihmojnë të bëhemi më të mirë në lidhje me negociatat në biznes dhe ecurinë e shitjeve, ai shprehet:

“Sa i përket negociatave, qëllimi është të ndihmojmë pjesëmarrësit t’i realizojnë negociatat e ardhshme në një proces më të kontrolluar duke filluar me përgatitje më të mirë dhe menaxhim më të ndërgjegjshëm të procesit. Ushtrimet interaktive janë të projektuara për të nxjerrë në pah sfidat themelore të negociatave dhe për të mësuar strategjitë për t’i kapërcyer ato.

Sa i përket shitjeve B2B, seminari do të vejë në dijeni pjesëmarrësit për rëndësinë e kohës dhe të ndajë disa koncepte se si të dizenjohen proceset e përgjithshme të shitjeve që t’i përshtaten strukturave vendimarrëse të kompanive të targetuara.”

Për më shumë lexoni intervistën e mëposhtme të zhvilluar me Martin Giese:

Feedback-u ndaj klientit në vend të “Hot Air”: një intervistë me Business Angel-in, Martin Giese

Për të marrë pjesë në eventin e organizuar klikoni Këtu