strategji Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Instagram po ndryshon mënyrën e blerjeve

Strategy

Këshilla për shijimin e udhëtimit tuaj në rrugë

Business Pulse

4 gabimet më të mëdha që një CEO mund të bëjë

Business Pulse

Si të bëni network kur jeni një person introvert?

Lajme

Analistët: Problemi më i madh i Huawei është pasiguria

Strategy

4 Gjërat që duhet të bëni para se të punësoni punonjësin tuaj të parë

Business Pulse

Top 6 “TED Talks” të vitit 2019 – Çfarë mund të mësoni prej tyre?

Business Pulse

“Ekonomia Blu” dhe rasti i Shqipërisë

Teknologji

Uber dhe Lyft mund të duken njësoj, por vizionet i kanë të ndryshme  

Business Pulse

Ambientet toksike i bëjnë njerëzit të largohen nga puna dhe projektet të dështojnë