menaxhim Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Constantin von Alvensleben nga shtatori CEO i ri i Aeroportit Ndërkombëtar të Tiranës

Business Pulse

Si të menaxhoni kohën tuaj në mënyrë produktive?

Marketing

Menaxhimi i rrjeteve sociale, përfundon trajnimi i parë

Business Pulse

11 gabime që bëni me menaxhimin e kohës suaj

Strategy

4 trende teknologjike që ndryshojnë pozitivisht vendin e punës

Sipërmarrje

Si të menaxhoni një punonjës me sjellje të keqe?

Business Pulse

Dy akademitë që ofrojnë trajnime në fushën e sipërmarrjes dhe marketingut dixhital

Zhvillim Personal

7 mënyra se si sipërmarrësit mund të arrijnë shumë gjëra brenda një afati të kufizuar

Trajnime

Trajnim: “Inteligjenca Emocionale si faktor Suksesi”

Karriera

Si të provoni potencialin tuaj të menaxhimit