software Archives » Page 2 of 8 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

6 website ku mund të merrni kurse online falas ose me çmime të ulëta

Strategy

Ja si këta CEO të suksesshëm menaxhojnë ekipin e tyre

Slideshow

#10YearChallenge (Sfida 10-Vjeçare) pushton internetin

Teknologji

Google mbyll Google+. Ja cilat janë dhe 17 produktet e tjera që nuk ekzistojnë më

Shqiptarë Sipërmarrës në botë

Të rinjtë shqiptarë që janë të punësuar në kompanitë botërore

Business Pulse

Biznesi i vogël duhet të pajiset me software falas për mbajtjen e llogarive

Lajme

Kode Labs e Detroit blen kompaninë Kosovare të teknologjisë ZAG Apps

Lajme

Piramida do të jetë “Pallati i Pionierëve” për Teknologjinë e Informacionit

Slideshow

Ndryshimet më të rëndësishme që do të sjellë Google

Startup

TwoXar, startup-i që bën zbulimin e barnave të reja sapo ka marrë 10 milionë dollarë financim