Kompania Soft & Solution zhvillon workshop-in “ Soft Skills in Software”


Soft Skills in Software është një ndërthurje e aftësisë për të komunikuar, socializimit, dhe aftësive bashkëpunuese. Kompania Soft & Solution zhvillon workshop-in “ Soft Skills in Software” ku do të trajtohen aftësitë e rëndësishme në kulturën e punës dhe përvetësimi i tyre.
Si një kompani software lider në treg, ata bien dakord që të shkruarit e një kodi në mënyrë profesionale është shumë e rëndësishme por njëkohësisht mbrojnë fortë idenë se soft skills ka po të njëjtin nivel rëndësie për çdo programues. Bashkëpunimi, mirëkuptimi, empathy, gadishmëria për të mësuar gjëra të reja janë të gjitha aftësi të domosdoshme që kërkohen të përdoren në cilëndo industri ku ju punoni.

Lexo: Trajnim: “Legjislacioni Tatimor në Praktikë”

Çfarë do të mësoni nga ky workshop?
Në mënyrë të detajuar do të trajtohen disa nga pikat kryesore të Soft Skills in Software. Eksperienca e punësimit në cdo kompani ka uljet dhe ngritjet e veta nga pikëpamja personale dhe teknike por zotërimi i Soft Skills përmirëson performancën tonë dhe lehtëson ecurinë e aktivitetit të punësimit në cdo fazë. Aplikimet hapen në datën 06.01.2020

“A great programmer also needs to be a great teammate. The two things go hand-in-hand”.

Must watch
Business Mag Nr. #22 - Dhjetor 2019

Kemi ndjekur me vëmendje zhvillimet në ekonomi, e në veçanti ata që ne i quajmë gjeneratorët e kësaj ekonomie, sipërmarrësit privatë. Padyshim që sfidat janë të mëdha. Tregje të pa konsoliduara, konkurrencë e pandershme në shumë sektorë, pak mundësi për financim dhe investime në projekte të reja, Por ne kemi vërejtur gjithashtu një dinamikë e dëshirë të madhe për të ecur përpara.

Në Numrin 22 të Revistës së Businessmag, ju do të gjeni sipërmarrës të dhjetëvjeçarit të fundit, të cilët po shënojnë historinë e tyre të suksesit pa u ndier. Aktivë, energjikë, vizionarë dhe shumë të thjeshtë, ata mund të jenë një model shumë i mirë për t’u ndjekur. I tillë është Urani. Pasioni për perfeksionizëm e siguri nuk ia ul ritmin marramendës të ngritjes dhe zhvillimit të një biznesi. Ai sot ka ngritur një rrjet biznesesh të tija dhe administron edhe sipërmarrje të tjera.

Në brendësi të revistës do të gjeni edhe sipërmarrës të tjerë, nga Shqipëria dhe Kosova.

Ky numër u është dedikuar personazheve të suksesshshëm dhe zhvillimit të aftësive në shërbim të tregut. Ndaj i kemi dedkuar një paketë speciale artikujsh kapitalit njerëzor, rëndësisë së tij, sfidave dhe projekteve të vitit të arshshëm, të prezantuara në Shkollën Verore organizuar nga projekti zviceran “Aftësi për Punë”.

Mes personazheve ju sjellim Brizida Delvina, administratore e një hoteli në Tiranë, Ajo ka zhvilluar një karrierë ideale në fushën e hoteleri-turizmit. Edhe pse Brizida pëlqen të rrijë larg vëmendjes, ajo është një model frymëzues dhe një mentore e mundshme, tashmë edhe për ju që do …

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale