workshop Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Trajnime

Workshop mbi Menaxhimin Financiar – Si të arrijmë në nivelin tjetër?

Thirrje per Aplikime

Programi UK – Albania Tech Hub hap thirrjen për aplikime për 2019-2020

Trajnime

Workshop: Ndërtimi i aplikacioneve për Amazon Alexa

Trajnime

Trajnim: Marketingu në Agroturizëm dhe Turizmin Rural

Ndërmarrës

Mësimet që mora nga punëtoria e ICK-së për sipërmarrësit e rinj – Entrepreneurship Bootcamp

Business Pulse

Nën moton “We promote skills” nis edicioni i 5-të i Albanian Skills

Trajnime

Workshop: “Mendësia e Suksesit dhe Influenca përmes Marketingut Dixhital”

Thirrje per Aplikime

Hackathon: “Arti takon Biznesin”

Trajnime

Workshop (Guidë praktike): Buxheti i marketerëve

Teknologji

Apple lançon programin e zhvillimit të aplikacioneve për sipërmarrëset femra