software Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Teknologji

Fujitsu, historia e një transformimi të shëndetshëm nga hardware tek Data Center

Trajnime

Workshop: Ndërtimi i aplikacioneve për Amazon Alexa

Lajme

Analistët: Problemi më i madh i Huawei është pasiguria

Business Pulse

Kjo kompani mund Google, Microsoft, Linkedin, HubSpot dhe Salesforce, sipas punonjësve

Business Pulse

Teknologjia po tërheq investitorë të huaj. PIRATE.global investon tek kompania shqiptare division5.co  

Teknologji

ElectionGuard, softueri nga Microsoft që ofron votim të sigurtë dhe të verifikuar

Teknologji

Softuerët më të mirë open source (2019)

Sipërmarrës të suksesshëm

Çelik Nimani, folës në konferencën Infocom X, tregon faktorin e suksesit të kompanive teknologjike

Thirrje per Aplikime

“Balkans Finance Lab” ofron programe trajnimi në financë

Business Pulse

6 website ku mund të merrni kurse online falas ose me çmime të ulëta

Evente