software Archives » Page 3 of 8 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Trajnime

Trajnim: “Marketingu Dixhital”

High-Tech

Yandex teston një Toyota Prius autonome në terren me dëborë

Teknologji

Dimri po vjen dhe iPhone X nuk i reziston dot të ftohtit

Teknologji

Si po e përdorin brandet realitetin e shtuar (AR)?

Sipërmarrje

Parimet që mund të mësoni nga Netflix për të krijuar kulturën e kompanisë tuaj

Teknologji

KFC në Kinë teston projektin e pagesës me buzëqeshje

Lajme

Ja cila është industria më e paguar në botë

Strategy

Si u bëra inxhiniere në Google pa pasur një diplomë në shkenca kompjuterike?

Strategy

Ja si t’i përgjigjemi në mënyrën e duhur një fyerjeje

Lajme

Elon Musk thotë se arsyetimi i Mark Zuckerberg për inteligjencën artificiale është “i limituar”