“Balkans Finance Lab” ofron programe trajnimi në financë


Nëse jeni student, keni përfunduar studimet për financë apo keni pasion financën, Balkans Finance Lab është themeluar për t’u dhënë jetë ambicieve tuaja profesionale. ⁣ ⁣

Programi “Financa në praktikë” është hartuar nga profesionistë, ekspertë të fushës së financës dhe kontabilitetit me qëllim përgatitjen dhe pajisjen me aftësitë praktike për tregun e punës.

OBJEKTIVAT E PROGRAMIT⁣

 • Pjesëmarrësit fitojnë përvojë profesionale në fushën e financë-kontabilitet, legjislacionit tatimor/doganor, zbatueshmërisë praktike të SKK / SNRF.
 • Pjesëmarrësit pajisen me aftësi për të hartuar pasqyrat financiare të biznesve dhe organizatave jofitimprurëse.
 • Pjesëmarrësit punojnë me software ndërkombëtarë si QuickBooks dhe software shqiptar si Bilanc⁣.
 • Program gjithëpërfshirës i bazuar në raste studimi praktike në mënyrë që pjesëmarrësit të pajisen me aftësitë e kërkuara në tregun e punës. ⁣

CERTIFIKATA⁣

 • Certifikatë Financë
 • Kontabilitet⁣
 • Certifikatë Programi Bilanc⁣
 • Vërtetim Praktikë Profesionale ⁣ ⁣

KOSTOT E PROGRAMIT⁣

 • Early-bird deri 10 Maj 2019 – 12.000 lekë⁣
 • Çmimi standard 15.000 lekë ⁣
 • Pagesë në 3 këste 18.000 lekë⁣ ⁣

REGJISTRIMI⁣

Email: [email protected]
Tel: 067 22 55 777⁣

Pranë zyrave të Balkans Finance Lab: Rruga Brigada 8, ish Blloku.

financë

Must watch
Business Mag Nr. #22 - Dhjetor 2019

Kemi ndjekur me vëmendje zhvillimet në ekonomi, e në veçanti ata që ne i quajmë gjeneratorët e kësaj ekonomie, sipërmarrësit privatë. Padyshim që sfidat janë të mëdha. Tregje të pa konsoliduara, konkurrencë e pandershme në shumë sektorë, pak mundësi për financim dhe investime në projekte të reja, Por ne kemi vërejtur gjithashtu një dinamikë e dëshirë të madhe për të ecur përpara.

Në Numrin 22 të Revistës së Businessmag, ju do të gjeni sipërmarrës të dhjetëvjeçarit të fundit, të cilët po shënojnë historinë e tyre të suksesit pa u ndier. Aktivë, energjikë, vizionarë dhe shumë të thjeshtë, ata mund të jenë një model shumë i mirë për t’u ndjekur. I tillë është Urani. Pasioni për perfeksionizëm e siguri nuk ia ul ritmin marramendës të ngritjes dhe zhvillimit të një biznesi. Ai sot ka ngritur një rrjet biznesesh të tija dhe administron edhe sipërmarrje të tjera.

Në brendësi të revistës do të gjeni edhe sipërmarrës të tjerë, nga Shqipëria dhe Kosova.

Ky numër u është dedikuar personazheve të suksesshshëm dhe zhvillimit të aftësive në shërbim të tregut. Ndaj i kemi dedkuar një paketë speciale artikujsh kapitalit njerëzor, rëndësisë së tij, sfidave dhe projekteve të vitit të arshshëm, të prezantuara në Shkollën Verore organizuar nga projekti zviceran “Aftësi për Punë”.

Mes personazheve ju sjellim Brizida Delvina, administratore e një hoteli në Tiranë, Ajo ka zhvilluar një karrierë ideale në fushën e hoteleri-turizmit. Edhe pse Brizida pëlqen të rrijë larg vëmendjes, ajo është një model frymëzues dhe një mentore e mundshme, tashmë edhe për ju që do …

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale