aftesi Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

Ja çfarë të shkruani në shënimin falenderues, pas një interviste pune

Strategy

Ja disa mënyra si të jeni një menaxher i mirë

Strategy

5 tiparet të cilat përbëjnë hendekun më të madh të aftësive sipas LinkedIn

Marketing

4 mënyra për të zhvilluar markën tuaj personale

Thirrje per Aplikime

“Balkans Finance Lab” ofron programe trajnimi në financë

Karriera

Si të provoni potencialin tuaj të menaxhimit

Trajnime

Trajnim për Ndikimin Efektiv | Njerëzor dhe Dixhital

Business Pulse

Thënie motivuese nga Sheryl Sandberg për jetën, lidershipin dhe barazinë

Strategy

Një lider i mirë ka të paktën këto 3 cilësi

Business Pulse

5 aftësi të jetës së përditshme që duhet të përmirësoni

Evente

Rikthehet TË RINJTË FLASIN!

Korrik 31, 2019
2 PM – 5 PM