praktikë Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Lejet e drejtimit, ndërpriten testimet dhe praktikat

Lajme

International Women Day u zhvillua për herë të parë në Shqipëri

Kosova

15 të rinj fillojnë punën praktike në fushën e TIK

Media&PR

5 mënyra për t’u bërë një folës më i mirë

Strategy

10 gjërat që milionerët bëjnë ndryshe nga të tjerët

Trajnime

Arti i Komunikimit nga Arjeta Dhima

Thirrje per Aplikime

“Balkans Finance Lab” ofron programe trajnimi në financë

Media&PR

Si të ndaloni përdorimin e fjalëve plotësuese si “atëherë”, “ëm”, “dmth” gjatë fjalimit tuaj?

Slideshow

Post Startup Grind Tirana, Artan Hoxha: “Ne tek TBU jemi të orientuar drejt cilësisë dhe jo sasisë”

Trajnime

Seria e trajnimeve: “Zgjidhje të Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit për Gratë Sipërmarrëse”

Evente