Kjo kompani mund Google, Microsoft, Linkedin, HubSpot dhe Salesforce, sipas punonjësve


Nëse je një shef, këtu ke një pyetje: Çfarë mendojnë me të vërtetë punonjësit tuaj për ty? Çfarë do t’u thonin njerëzve të tjerë, kur mendojnë se nuk i dëgjoni?

Ekipi i udhëheqjes në Dynatrace, një kompani softëar-ësh për menaxhimin e performancës së aplikacionit jashtë Bostonit, sapo mori një lajm shumë të mirë në atë front. Sipas një sondazhi punonjësit e tyre e vlerësuan ekipin udhëheqës më lart se çdo kompani tjetër e madhe në Amerikë, midis kompanive më të njohura si Hubspot, Google dhe Microsoft.

Kjo është pjesë e listës së lidership-it më të mirë 2019 të publikuar këtë javë nga Comparably, që e përshkruan veten si “një platformë online për të kuptuar kompensimin e punës dhe kulturën. “Është bazuar në vlerësimet nga punonjësit në të dy kategoritë” nën 500 punonjës dhe më shumë se 500 punonjës.

Metodologjia përfshinte pyetjen e punonjësve për të vlerësuar në mënyrë anonime ekipet e tyre udhëheqëse gjatë 12 muajve të fundit, duke iu përgjigjur tri pyetjeve:

Si e vlerësoni CEO-n tuaj?

Si e vlerësoni ekipin tuaj ekzekutiv?

Si e vlerësoni menaxherin tuaj të përgjithshëm?

Për kompanitë më të mëdha duhej të merrnin pjesë së paku 75 punonjës për t’u konsideruar, ndërsa për kompanitë më të vogla duhej të merrnin pjesë të paktën 25 punonjës.

Amantia Kullolli

INC

 

Must watch
Business Mag Nr. #22 - Dhjetor 2019

Kemi ndjekur me vëmendje zhvillimet në ekonomi, e në veçanti ata që ne i quajmë gjeneratorët e kësaj ekonomie, sipërmarrësit privatë. Padyshim që sfidat janë të mëdha. Tregje të pa konsoliduara, konkurrencë e pandershme në shumë sektorë, pak mundësi për financim dhe investime në projekte të reja, Por ne kemi vërejtur gjithashtu një dinamikë e dëshirë të madhe për të ecur përpara.

Në Numrin 22 të Revistës së Businessmag, ju do të gjeni sipërmarrës të dhjetëvjeçarit të fundit, të cilët po shënojnë historinë e tyre të suksesit pa u ndier. Aktivë, energjikë, vizionarë dhe shumë të thjeshtë, ata mund të jenë një model shumë i mirë për t’u ndjekur. I tillë është Urani. Pasioni për perfeksionizëm e siguri nuk ia ul ritmin marramendës të ngritjes dhe zhvillimit të një biznesi. Ai sot ka ngritur një rrjet biznesesh të tija dhe administron edhe sipërmarrje të tjera.

Në brendësi të revistës do të gjeni edhe sipërmarrës të tjerë, nga Shqipëria dhe Kosova.

Ky numër u është dedikuar personazheve të suksesshshëm dhe zhvillimit të aftësive në shërbim të tregut. Ndaj i kemi dedkuar një paketë speciale artikujsh kapitalit njerëzor, rëndësisë së tij, sfidave dhe projekteve të vitit të arshshëm, të prezantuara në Shkollën Verore organizuar nga projekti zviceran “Aftësi për Punë”.

Mes personazheve ju sjellim Brizida Delvina, administratore e një hoteli në Tiranë, Ajo ka zhvilluar një karrierë ideale në fushën e hoteleri-turizmit. Edhe pse Brizida pëlqen të rrijë larg vëmendjes, ajo është një model frymëzues dhe një mentore e mundshme, tashmë edhe për ju që do …

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale