dashuri Archives » Page 2 of 2 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

Ju mendoni se njerëzit e suksesshëm punojnë gjatë fundjavës, por e vërteta është se…

Personazhe

Roberto De Niro, çfarë thotë ai për jetën dhe suksesin?

Strategy

Nënë Tereza frymëzon-Mësimet e saj për ngritjen shpirtërore!

EU Corner

Citimet e Nënë Terezës ju frymëzojnë të jeni një njeri më i mirë!

Strategy

7 gjëra të rëndësishme që njerëzit e suksesshëm bëjnë para së të flenë

Intervista

EMOCIONI DHE PËRKUSHTIMI që i shton vlerë dhuratës!

Lajme

Letër vajzës…nga Mark Zuckerberg