Thënie mbi dashurinë, jetën dhe paqen nga John Lennon » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 01/02/2019

Thënie mbi dashurinë, jetën dhe paqen nga John Lennon

Share
nga Anerola Torollari
Shk 01, 2019
Studied at Faculty of Science, Content Editor Biznesi at Business Magazine
lexo me teper >

1. “Çdo gjë do të rregullohet në fund. Nëse nuk është rregulluar, atëherë nuk është fundi.” – John Lennon

2. “Jeta është ajo që ndodh ndërsa jeni të zënë duke bërë plane të tjera.” – John Lennon

3. “Ju nuk keni nevojë që dikush t’ju tregojë se kush jeni apo çfarë jeni. Ju jeni ai që jeni!” – John Lennon

4. “Unë besoj se koha shëron çdo plagë.” – John Lennon

5. “E gjitha ç’ka iu duhet është dashuria.” – John Lennon

6. “Ne nuk mund t’i ndihmojmë të gjithë, por të gjithë mund të ndihmojnë dikë.” – John Lennon

Lexoni: Ai kishte një ëndërr, po ashtu dhe ti! Thënie nga Martin Luther King, për të kuptuar fuqinë e një vizioni

7. “Paqja nuk është diçka për të cilën shpresoni; Është diçka që bëni, diçka që jeni dhe diçka që jepni.” – John Lennon

8. “Ajo që duhet të bëjmë është të mbajmë gjallë shpresën. Sepse pa të do të fundosemi.” – John Lennon

9. “Të përpiqesh të kënaqësh të gjithë është e pamundur – nëse do e bënit këtë, do të përfundonit duke mos iu pëlqyer askush. Ju duhet të merrni vendimin në lidhje me atë që ju mendoni se është më e mira për ju dhe më pas realizojeni atë.” – John Lennon

10. “Gjithçka është më e qartë kur jemi të dashuruar.” – John Lennon

burimi: iheartintelligence