kenaqesi Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Trajnime

Trajnim: “Shërbimi ndaj Klientit”

Strategy

Ja cilat janë arsyet pse nuk keni patur sukses deri tani

Business Pulse

Thënie mbi dashurinë, jetën dhe paqen nga John Lennon

Strategy

3 pyetje që do t’ju ndihmojnë të bini sërish në dashuri me biznesin tuaj

Strategy

6 gjërat që punët më të mira kanë të përbashkëta

Strategy

8 udhëheqës biznesi ndajnë shprehjet që u japin atyre forcë për të ecur përpara

Strategy

Punët që të falin më shumë kënaqësi

Slideshow

Post Startup Grind, Kadri Morina: “Në jetë nuk duhet të jetë ëndërr paraja, duhet të jetë ëndërr puna.”

Strategy

Qëndroni larg njerëzve ‘toksikë’

Filantropë dhe bamirës të shquar

Charles Feeney emërohet “James Bond i Filantropisë”