shpresë Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Shkence

Kris Bosen, njeriu i parë që u shërua nga paraliza përmes qelizave burimore

Personazhe

2 shembuj motivimi që në shkollën fillore

Zhvillim Personal

Pyetja që duhet t’i bëni vetes çdo mëngjes për të qenë të lumtur

Business Pulse

Thënie mbi dashurinë, jetën dhe paqen nga John Lennon

Business Pulse

Ai kishte një ëndërr, po ashtu dhe ti! Thënie nga Martin Luther King, për të kuptuar fuqinë e një vizioni

EU Corner

A është Ballkani afër antarësimit në BE?

Strategy

Reflektim mbi lidershipin nga Mateo Prifti

Lajme

Letër vajzës…nga Mark Zuckerberg

Sipërmarrës të suksesshëm

Drejtoresha e HAKO-s: “UNË DO TË DOJA SHUMË QË FILANTROPIA TË MOS BËRTITEJ”