Sipërmarrës të suksesshëm

Jeff Bezos do të dhurojë 33 milionë dollarë për emigrantët pa dokumenta

Sipërmarrës të suksesshëm

10 këshillat më të mira për investimet nga Warren Buffett

Personazhe

Merita Pinta, shqiptarja që po shkëlqen në Zvicër me biznesin e saj

Personazhe

Kush ishte David Rockefeller, një nga njerëzit më me ndikim në botë?

Personazhe

Mark Zuckerberg ka punësuar 47 shkencëtarë për të kuruar të gjitha sëmundjet

Filantropë dhe bamirës të shquar

Charles Feeney emërohet “James Bond i Filantropisë”

Filantropë dhe bamirës të shquar

Bill Gates, Jeff Bezos dhe investitorë të tjerë lançojnë projektin 1 miliardë $ për energji të pastër

Personazhe

J.K. Rowling humbet statusin e saj si miliardere. Arsyeja do t’ju habisë!

Personazhe

Bill Gates jep arsyen pse i do paratë