Personazhe

George Soros po investon 500 milionë dollarë për refugjatët

Personazhe

Presidenti i SHBA-ve nderon një shqiptar

Personazhe

Roberto De Niro, çfarë thotë ai për jetën dhe suksesin?

Personazhe

Dr. Yunus emërohet përkrahës i “Objektivave Globale” të OKB-së

Lajme

Bill Gates shkruan: Ne mund t’i japim fund varfërisë në 2030

Personazhe

Netflix dhuron $100 milion dollarë

Personazhe

Për një botë më të mirë

Personazhe

VANGJEL ZHAPA – Krahina e Gjirokastrës