të suksesshëm Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Karriera

Vullnet e bashkëpunim. Këshillat e profesorëve shqiptarë nëpër botë

Trajnime

Trajnim: “Inteligjenca Emocionale dhe Suksesi”

Trajnime

Trajnim: “Inteligjenca Emocionale dhe Suksesi”

Strategy

Njerëzit që vonohen janë më të suksesshëm dhe më kreativë

Teknologji

Jack Ma: “Përse njerëzit janë një hap përpara makinerive dhe robotëve?”

Strategy

7 aftësitë që duhet të keni për t’u bërë të suksesshëm

Strategy

Nuk ndiheni të suksesshëm? Sipas një studimi nga Stanford kjo mund të jetë një shenjë e mirë

Business Pulse

Pse njerëzit “idiotë” fitojnë më shumë para se ty?

Thirrje per Aplikime

“Ideja jote për Biznes”, programi që shndërron idetë e mëdha në biznese të mëdha

Thirrje per Aplikime

BETAPITCH Tirana

Evente

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00