Podcasti i Karrierës me Gerti Boshnjaku » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 29/03/2017

Podcasti i Karrierës me Gerti Boshnjaku

Share
nga Fiorela Jaupi
Mar 29, 2017
Studied at Faculty of Economy, Master of Science in Marketing. Content Editor at Business Magazine Albania
lexo me teper >

Podcast-i i Karrierës sjell histori personale të rrëfyera nga të rinj të suksesshëm të cilët ia kanë dalë në tregun e punës. 

Në episodin e 24 do të njiheni me Gerti Boshnjakun, një profesionist i ri dhe i vjetër në të njëjtën kohë. Pas nje eksperience 10 vjeҁare në fushën e marketingut në kompani si Infosoft, Neptun dhe DDB, ai merr vendimin për të themeluar kompaninë e tij New Media Communications. Kompania ofron shërbime në fushën e design / programim dhe marketing dhe ka një staf prej 15 punonjësish. Dëgjoni historinë e tij nga kujtimet e hershme të reklamave italiane, tek studimet për administrim biznesi dhe marketing deri në mënyrën si e sheh ai të ardhmen në fushën e reklamave.

Dëgjim të këndshëm !

 

Burimi: aftesi.info