Neptun Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Intervista

Intervistë me Drejtorin Ekzekutiv të kompanisë NEPTUN

Sipërmarrje

Faqet e-commerce në Shqipëri

Sipërmarrje

Të blesh në Neptun do të thotë të kontribosh për një kauzë shumë humane

Business Pulse

Beko përmes turit rajonal “Ha si kampionët” synon të ndihmojë Shtëpinë e Fëmijës “Zyber Hallulli”

Lajme

Lideri i shitjeve online në Shqipëri, “Dyqan Taxi” bëhet pjesë e Grupit Balfin

High-Tech

Çfarë është Android TV Box dhe nga ndryshon me Dream Box?

Lajme

Grupi Balfin investon 180 milionë euro në Maqedoni në projektin më të ri Skopje East Gate

Lajme

Grupi Balfin shtrin investimet dhe zgjeron influencën e tij në kontinentin amerikan dhe atë aziatik

Teknologji

Samsung prezanton në Kosovë Galaxy S8 dhe S8+ telefonët inteligjentë pa kufij

Slideshow

Samsung prezanton në Shqipëri Galaxy S8 dhe S8+ telefonët inteligjentë pa kufij

Evente

Rikthehet TË RINJTË FLASIN!

Korrik 31, 2019
2 PM – 5 PM