Gerti Boshnjaku Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Digi Diaspora, nis ndërtimi i një komuniteti ndërkombëtar shqiptar me vëmendje Shqipërinë  

Business Pulse

Digi Diaspora, do të bëjë bashkë shqiptarët e diasporës në një takim me 27 Dhjetor

Travel

“Njih tokën tënde, vizito Shqipërinë”, nis fushata për turizmin nga studentët e universitetit Bedër

Sipërmarrje

Think Big, emisioni për sipërmarrjen dhe tregun e punës 

Business Pulse

A e dinit që ekzistojnë Podcaste edhe në gjuhën shqipe? Ja cilët janë 5 prej tyre!

Business Pulse

Prezantohet “Sfida Rajonale Elevator Lab Shqipëri & Kosovë” në universitete

Startup

Startup Grind Global 2019: Disa mësime nga konferenca globale në San Francisco

Startup

SprintUP: Inno-Tech Camp Tirana 2019. Startupe të reja trajnohen për të “sprintuar” nga ideja në sipërmarrje

Personazhe

Ballo në Kishë?! Aventurat e një djali të mbarë

Media&PR

Jon Burkhart është folësi i parë kryesor, i konfirmuar i konferencës AllWeb