Gerti Boshnjaku Archives » Page 2 of 5 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Media&PR

Jon Burkhart është folësi i parë kryesor, i konfirmuar i konferencës AllWeb

Lajme

‘’Sipërmarrësit e së nesërmes’’ njihen me New Media Communications

Intervista

Armira Lazaj: “The steps for creating a successful business, konkursi që nxiti shpirtin sipërmarrës tek të rinjtë”

Media&PR

Përmbledhje e folësve të AllWeb Albania 2017 – Konferenca e Marketingut Dixhital

Startup

Startup Grind Tirana, vendi i takimit të sipërmarrësve të ardhshëm

Media&PR

AllWeb Albania 2017 mirëpret folësin Robert Petkovic

Intervista

Artizane të Natyrës, sfida e të përdorurit çdo gjë që ofron natyra

Media&PR

Enkelejd Zotaj dhe Darko Buldioski janë folësit e radhës në AllWeb Albania 2017

Slideshow

Post Startup Grind, Armir Harris: “Duhet të kesh disiplinë, të punosh shumë, të kesh vullnet dhe ambicie çdo ditë.”

Media&PR

Ketan Makwana, inovatori ikonë i dekadës, i bashkohet si folës Konferencës së Marketingut Dixhital – AllWeb Albania