Gerti Boshnjaku Archives » Page 3 of 5 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Media&PR

Ivan Brezak Brkan, “aristokrati i internetit” është folësi i radhës në AllWeb Albania 2017

Business Pulse

ALLWEB – BOTA E MARKETINGUT DIXHITAL

Media&PR

Sikur të komunikonim pak më mirë!

Media&PR

MediaK2 partner ekskluziv i Business Magazine Albania në Maqedoni

Travel

Nga një biznes pushimesh, në një biznes eksperiencash!

Media&PR

Rikthehet në Tiranë edicioni i 2-të i AllWeb – Konferenca e parë dedikuar Komunikimit Dixhital dhe Web-it

Slideshow

Post Startup Grind, Antonela Hako: “Të rinjtë duhet ta provojnë këtu, pasi është shumë e lehtë të largohesh.”

Media&PR

“Blancheur”, “Albanian ICT Academy” dhe “Epoka e Skënderbeut” kalojnë në finalen e madhe të “Do you have an idea?”

Media&PR

“Ferma Amalthia” dhe “Albanian Adventure Resort” bëhen pjesë e finales së madhe të “Do you have an idea?”

Media&PR

“Creativity zone” dhe “Share Albania”, idetë e para finaliste të “Do you have an idea?”