Gerti Boshnjaku Archives » Page 4 of 5 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
revista

Numri #13 i Business Mag Albania gati për shkarkim!

Teknologji

Gerti Boshnjaku: “Teknologjia nxit zhvillimin ekonomik”

Slideshow

Post Startup Grind me Mirela Sula: “Nëse ka një mënyrë për të fuqizuar një grua, jepi një mikrofon.”

Sipërmarrje

Podcasti i Karrierës me Gerti Boshnjaku

Slideshow

Post Startup Grind, Ardit Gjebrea: “Nuk duhet të jesh Një Ndër… Ti duhet të jesh Ti.”

Lajme

Raporti i konferencës “Migracioni dhe Diaspora: Ngushtimi i hendekut mes Kërkimit dhe Politikave”

Intervista

Intervistë me Armira Lazaj, organizatoren e “The steps for creating a successful business ”

Sipërmarrje

Këtë fundvit, bëhu Babagjyshi i një dëshire fëminore!

Startup

“Learn, Network, Startup” në Startup Weekend Tirana

Startup

Post Startup Grind, Edi Demaj: “Kam ardhur të t’a bëj jetën më të mirë. Nëqoftëse nuk beson, provo.”